Vitor

KUPITE ILI SAZNAJTE VIŠE:

Bajka nad bajkama – Dva cara

šifra proizvoda 00002
599 din.
Na lageru
1
Detalji o proizvodu

Poklon: Dok traju zalihe, naručivanjem sva tri dela trilogije Bajka nad bajkama dobijate i poklon – ukrasnu kutiju za sve tri knjige! (Izgled kutije)

Epska fantastika prema motivima bajki i pesama na kojima su odrastale generacije.

Link » Pogledajte trejler – video za knjigu

Senka je slepa, ali ima nemušti jezik i razume životinje. Progone je mračne sile, ali se, slučajnošću ili voljom bogova, oko nje okuplja i mala družina heroja s moćima koje prevazilaze ljudska ograničenja. Drevna mapa izvezena magičnim nitima krije tajne koje ovu devojčicu mogu dovesti do oružja potrebnog da se pobedi prastaro zlo, pre no što junaci budu nevoljno uvučeni u ratni vihor koji se neumitno nadvija.

Sa jedne strane je carevina koja već dvadeset leta istrajno širi svoje granice, rešena da osvoji svet. Ambicije hurskoga cara neprekidno raspiruje ala, drevna neman pritajena u njegovog carici. Uz njega su i najveći od svih junaka, zaklet da ga večno služi, i najstarija od svih veštica. Njena kćer ostala je s druge strane, uz nekada moćnu carevinu nedavno izašlu iz razdoblja bezvlašća. Na nepokornoj zemlji drugoga cara je i tajni ulaz u donji svet, gde je pre mnogo vekova odloženo jedino oružje koje alu može trajno poraziti. Sukob dva cara zato izgleda neminovan, a taj okršaj će oblikovati i sudbinu sveta.

Link » Pročitajte odlomak na srpskom

Sačuvaj ovaj proizvod za kasnije

DOSTUPNO I NA:

Vitor